fbpx

Csoportjaim

Várlak szeretettel csoportjaimban, ha vállalkozó vagy, vagy az szeretnél lenni, ha webshopod van, és szeretnéd annak forgalmát megtöbbszörözni, vagy szolgáltatásaidnak szeretnél eredményesebb online marketing jelenlétet biztosítani.

marketing csoport

Fűszerezd meg az online marketinged

zárt csoport

Zárt csoportomba várlak akkor, ha webshopod van, és nem jön olyan forgalom, mint amilyet szeretnél, vagy szeretnél szolgáltatásodnak, termékednek nagyobb online jelenlétet.

Ebben a csoportban az alapokat rakjuk rendbe, itt arról lesz szó, amiről sokan elfeledkeznek: mi mire való, mit hol kommunikálj, és hogy neked mi való, neked mely felületeken, hogyan kell kommunikálni. Megmutatom, hogyan készülj egy kampányra, hogy az sikeres legyen, mit csinálj, ha hiába hirdetsz, mégsem jön akkora forgalom, mint amekkorára gondoltál. Átnézzük az eddigi jelenléted, újragondoljuk az eddigi stratégiádat, és új alapokra rakjuk az online marketing jelenléted IMAGE-modellem segítségével!

Ez mind a Tied, ha csatlakozol zárt csoportomhoz:

A csoport indulása: 2020. szeptember 2.

sikeres vállalkozás csoport

Sikerre viszem a vállalkozásom

zárt csoport Ajibola Rita Wanda pszichológussal

Sikerre viszem a vállalkozásom csoportot azért hoztam létre Ajibola Rita Wanda pszichológussal, hogy támogató segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik szeretnék az álmaikat megvalósítani, és vállalkozásukat sikerre vinni.

A saját magunk által megfogalmazott siker útjában sokszor olyan gátak vannak, melyek lebontásához szakmai segítség szükséges. Ezek a gátak legbelül, lélek szinten fogalmazódnak meg, és sokszor nem is tudunk róluk: úgy mint tévhitek a vállalkozókról, rossz beidegződések önmagunkról, téves marketing üzenetek, rossz árazás, és még sorolhatnánk. Ezeket sokszor hosszú évek alatt lehet megoldani, és rengeteg idő telhet el, míg a várt, önmagunknak tett siker megérkezik.

Csoportunkban célunk, hogy lelki oldalról és marketing oldalról is támogatást nyújtsunk, ezt pedig ketten biztosítjuk:
– a lelki gátak feloldásában Wanda nyújt segítséget,
– az énmárka és a marketing kérdéseiben pedig én, mint online marketing tanácsadó, egyébként pedig magyar szakos tanár.

Várlak szeretettel a csoportban!

Kattints a Csatlakozom gombra!