fbpx

Ismerj meg

Vajda Zsuzsi online marketinges
"Az énmárka, a személyes márka olyan, mint a jó torta. A hitelességet a piskóta-alap adja, míg a vonzerőt a cukormáz biztosítja."

Vajda Zsuzsi vagyok online marketing tanácsadó, stratéga, kivitelező.

Több mint 10 évet dolgoztam reklámügynökségnél, majd egy 2 éves spanyolországi kitérőt követően kezdtem el tanulni és a gyakorlatban elsajátítani az online marketinget.

Mai napig tanulok nagy magyar és külföldi marketingesektől, trénerektől, hogy minél jobban be tudjam ügyfeleim marketingjét fűszerezni – csak úgy, mint egy finom vacsora elkészítésekor: nem csak a kinézet a fontos, hanem az íz is. Én azt biztosítom számodra, hogy ügyfeleid a kinézet után vissza is térjenek hozzád, mert tudják, hogy szuper dolgot csinálsz!

A profi ügyféligényfelmérésből kiinduló teljes marketingmegoldásban hiszek. Kidolgoztam a hatlépéses IMAGE-modellt, ahol az I az igényfelmérés, az M a megoldási stratégia, az A az aktiválás, vagyis a stratégia átültetése a gyakorlatba, a G a garanciális finomítások rendszere, az E a folyamatos eredménykövetés.

És hogy miért gondolom, hogy az IMAGE modell képes új szintre emelni a TE PIACI EREDMÉNYEID IS? 

Az első lépcső mindig egy konzultáció: ez tökéletes lehetőség arra, hogy átlássam a teljes marketinget az offlinetól az online-ig, mindent.

Ekkor már látom és tudom, hogy mi lehet a megoldás a problémádra, mely miatt nem tudsz aludni, mely miatt gyomorgörcsöd van napról napra (például szeretnél kampányt indítani, de nem tudod, hogyan kell, van webshopod, de nem nagyon megy, és még sorolhatnám).

Ezt követően a már fentebb említett MODELLEM, MÓDSZEREM segítségével átalakítjuk a stratégiád, finomhangoljuk a megvalósítási lépéseket, és elkezdjük professzionálisan visszamérni az eredményeket, ennek eredménye lehet fél éven belül öt helyett hat számjegy is!

Érdekel Téged is?

Kattints ide, olvass róla bővebben!