fbpx

Márciusi ajánlatom

2021. akárhogyan is nézzük, még több kihívást hozott nekünk, nőknek… nem egyszerű anyaként helyt állni úgy, hogy otthon van 0/24-ben az egész család, de még nehezebb úgy, ha vállalkozóként szeretnénk megvalósítani az álmunkat, és azt csinálni, amiről mindig is álmodtunk!

Magam is tapasztalom, hogy hihetetlen logisztika, erőfeszítés és belső munka, hogy egyensúlyt próbáljunk meg teremteni a mindennapi feladatok és a vállalkozásunk adta feladatok között.

Nem egyszerű…

De nem lehetetlen! Azt kell, hogy mondjam!

Online marketing segítőként nap mint nap vállalkozó nőknek segítek irányba rakni a vállalkozásuk online marketingjét, hogy azt csinálhassák, amiben a legjobbak, és amit mindennél jobban imádnak!

Hiszem, hogy sokkal hatékonyabb az online jelenlét, ha van egy segítő mellettünk, aki mutatja az irányt, aki független szemként látja mindazt, amit mi már nem.

Ezért hoztam létre egy olyan konzultációs-csomagot, melyben célirányosan haladunk afelé a cél felé, hogy az online jelenléted neked is könnyed legyen.

Görgess lentebb, nézd meg ajánlatom!

3 alkalmas INSPIRÁCIÓS ONLINE MARKETING ORIENTÁCIÓS KONZULTÁCIÓ

45.000 Ft helyett

39.000 Ft

Mi az inspirációs marketing orientációs konzultáció - más néven IMOK?

Tudom, borzalmasan hosszú neve van,  ezért találtam ki az IMOK nevet…

Hogy honnan jön az ötlet?

Mert az utóbbi időben többen fordultak hozzám olyan kérdéssel, hogy merre és hogyan induljon el az online térben… Ez elgondolkodtatott, és arra jutottam, hogy ebben az iszonyatosan gyorsan változó, pörgő világban nagyon könnyen el lehet veszni, nagyon sokszor érezhetjük magunkat úgy, hogy nem értjük, nem tudjuk, és ha már egy napig nem csináljuk, akkor bizony lemaradtunk mindenről…

A jelenlegi helyzet sem segít minket, nőket: karantén, home school, online oktatás, és egyéb teendők, melyek mellett még nehezebb fókuszáltan figyelni a saját vállalkozásunkra!

De nem kell, hogy egyedül érezd magad! Segítek!

Kérd a 3 alkalmas IMOK-ot, és kezdjük el a munkát még ma! Három alkalommal a te körülményeidet figyelembe véve beszéljük át a célodat úgy, hogy nem fog nyomasztani az, hogy ha nem vagy az online világban, akkor lemaradsz valamiről.

Miért ajánlom neked is 3 alkalmas IMOK-omat?

Mert segíteni fog, hogy:

1. alkalom

Az első alkalommal átbeszéljük, hogy pontosan mi a vállalkozásodban az egyediséged, kik az ideális vevőid, és őket hol tudod elérni.

2. alkalom

Értékesítési folyamatot alakítunk ki: mi az a felület, ahol érdemes ott lenned, milyen gyakran legyél ott, hogyan gyártsd a tartalmaidat! 

3. alkalom

Tervet készítünk arra, hogy melyik felületet használd a folyamatos jelenlétre, hogyan ütemezz kampányokat, és mi mentén haladj az online jelenlétedben.

FONTOS: ahhoz, hogy hosszú távon is célba érjünk, lehetőség szerint hetente vagy kéthetente az online térben találkoznunk javasolt. A közös munka során tőlem bármikor kérdezhetsz, ha elakadnál vagy éppen egy új dolgot találtál ki.

„Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk.”

Marie Curie