fbpx

Facebook, Instagram posztírás a te igényeidre szabva

Téged is nyomaszt nap mint nap, hogy mit írj a közösségi oldalaidra, a Facebook-ra, az Instagramra?

Milyen izgalmas és aktivitásra késztető sztorit készíts, amivel nem csak az elérésed lesz jó, de forgalmat is el tudsz érni, a megrendeléseid, a vásárlások folyamatosan emelkednek?

Kipróbáltál már sok-sok tanfolyamot, tréninget, automatikus tagságot, ahol elmondták neked, hogyan kell posztolni, és mégsem tudod megcsinálni, mert azt érzed, hogy amint leülsz a gép elé, hogy megírd az aktuális napi posztot, azonnal lefagysz és nem jut eszedbe semmi?

Van megoldás!

Nem kell, hogy emiatt a tehetetlenség miatt ne haladj a vállalkozásoddal, a feladataiddal, hiszen én havonta megcsinálom neked.

Görgess lentebb, és válassz háromféle csomagajánlatom közül!

poszt szövegírás Facebook instagram
facebook instagram posztírás vállalkozóknak

Nem kell magad így érezned...

facebook instagram posztírás szövegírás poszt marketing
facebook instagram posztírás vállalkozóknak

Ha velem dolgozol, így fogod magad érezni

Miért dolgozz velem?

Vajda Zsuzsi marketing desszert

Köszöntelek oldalamon!

Vajda Zsuzsi vagyok, magyar szakos tanár, online marketing szakértő, a MarketingMánia alapítója. 2015 óta foglalkozom onlien marketinggel és közösségi média, azaz Facebook, Instagram posztok írásával, és közösségi média stratégia készítésével

Az évek során több tízezer posztot készítettem kezdve szerszámoktól lelki segítőkön keresztül egészen nagy gyógyszertárakig. Közben én is folyamatosan tanultam és tapasztaltam, hogy mire kíváncsi a közönség, hogyan lehet értékes posztokat úgy készíteni, hogy azok a vállalkozásod is támogassák és a forgalmad is növeljék.

Amellett, hogy Facebook és Instagram posztírás szolgálatásban kérhetsz tőlem segítséget vállalkozóként, oktatom is a marketinget vállalkozóknak egyéni megkeresés keretében – ugyanis hiszem és tudom, hogy mindenki egyedi, és dobozos termékkel még nem értek el sikereket.

Garanciáim, amiért érdemes engem megkérned, hogy írjam meg posztjaidat:

A paletta, amilyen témában dolgoztam végtelen, a teljesség igénye nélkül sorolom őket: családterapeuta, pszichológus, grafológus, beszédtanár, elekromos rollereket forgalmazó webshop, szerszámokat forgalmazó webshop, kozmetikus, szemöldök tetováló, grafikus, kézműves ékszerkészítő, szépségszalon, oktatási stúdió, gyógyszertár lánc, önkiszolgáló autómosó Budán és Pesten, szülés utáni termékeket forgalmazó webshop, családállítással foglalkozó szakember, gyerekfelszerelést gyártó kézműves, terembérléssel foglalkozó cég, stylist, stb.

Figyelek rád és az igényeidre, és figyelek a termékeidre, szolgáltatásaidra, nem használok sablonos megoldásokat, hanem beleásom magam a témába, és készítek egy tervet.

Minden esetben profilozom a célcsoportod a veled történt beszélgetést követően, az elemzést veled megosztom, és a posztok ehhez mérten készülnek el – természetesen a te engedélyeddel mennek majd ki élesbe.

Én nem csak a posztokat írom meg, de hirdetést is készítek hozzájuk, hiszen jómagam immáron 5 éve hirdetek a FB-on, így tudom, hogy mi az, amit érdemes és mi az, amit nem kiemelni vagy akár külön hirdetésként elindítani.

Az áraim láthatod, ezeken váratlanul nem emelek. Ha valamiért változtatásra kényszerülök, azt mindig előre tudni fogod, mindenről előre szólni fogok.

Mindig, minden esetben te vagy a pont az i betűn vagy a mondat végén :). Csak a te engedélyeddel megy ki egy poszt, és addig javítom őket, amíg tökéletesek nem lesznek – nem kerül plusz költségbe új posztot írnom!

A posztokat hétről hétre írom neked, de ha valami extra gyorsan kell, azzal sem kell várnod heteket. Gyors és pontos vagyok, ha kell neked SOS valami, írj és azonnal készül a várt poszt legyen szó Instáról vagy Facebookról.

És most nézd meg csomagajánlataim, magukért beszélnek 😉

Csomagajánlataim!

Az itt látható csomagokat úgy alakítottam ki, hogy azok a teljesen hétköznapi igényeknek megfelelőek, és amelyet a tapasztalatom mondatott velem. 

Ha a te vállalkozásod olyan témával foglalkozik, mely nem több ezer terméket forgalmaz, vagy olyan szolgáltatást ad, mely mindig változik, akkor nincsen értelme minden nap posztolni. Ha viszont olyan területen dolgozol, ahol igénylik követőid a sok posztot, akkor a mindennapi posztírás csomagot ajánlom neked. 

Természetesen a csomagajánlatot egyénire szabom, ha neked valamilyen teljesen más konstrukció szükséges.

FONTOS: a legkisebb csomag alatti posztmennyiség elkészítésére nincsen lehetőség, hiszen az Instagram ma már büntet, ha 4 napnál többet vársz egy poszt kirakására, sőt, a Facebook-on is szinte már ez a trend. 

Nincs értelme havi egy posztnak! 

Ha szeretnéd valamelyik csomagot, egész egyszerűen kattins az adott csomagdobozban levő Erre van szükségem gombra, és én 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!

HAB A TORTÁN

csomag
Ft / hó 64.000 havonta
 • Ez a csomag a TOP, és mindezt tartalmazza:
 • napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is), természetesen a posztképekkel együtt,
 • kommentek megfelelő kezelését
 • posztok kiemelését
 • GRÁTISZ: közösségi média stratégia

PIACVEZETŐ VAGYOK

csomag
Ft / hó 51.000 havonta
 • Ez a csomag tartalmazza:
 • havi 20 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését, természetesen a képek szerkesztésével együtt,
 • kommentek megfelelő kezelését
 • havi 4 db poszt kiemelését
FAVORIT

LEGJOBB VAGYOK

csomag
Ft / hó 42.000 havonta
 • Ez a csomag tartalmazza:
 • havi 10 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését, természetesen a posztképekkel együtt,
 • kommentek megfelelő kezelését
 • havi 2 db poszt kiemelését

Ha van Instagram oldalad is, és szeretnéd, ha azt is a fenti konstrukciók egyikében kezelném, azaz készítenék posztokat képekkel, a fenti csomagok végösszegéhez +15.000 Ft-ot adj, és máris megvagyunk!

Hogyan működik a közös munka?

 1. Válaszd ki, hogy számodra melyik ajánlat a legkedvezőbb, és töltsd ki az űrlapot, melyet az Erre van szükségem gomb megnyomását követően érhetsz el.
 2. 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben, és egyeztetünk egy 15 perces ingyenes konzultációt, hogy átbeszéljünk mindent.
 3. E-mailben egyeztetünk a beszélgetést követően, majd küldöm neked a szerződés-tervezetet, hiszen mindent lepapírozunk, mert számomra nagyon fontos így, hogy téged is és engem is köt a szerződés, így biztosítjuk a garanciát a sikeres munkára.
 4. Díjbekérőt küldök – hiszen előre számlázás történik minden esetben, így van biztosítva, hogy munkám én is elvégzem, és te sem gondolod meg magad a hónap közepén.
 5. Amint a díjbekérő kifieztése megtörtént és a szerződés is aláírásra került, kérek hozzáférést a közösségi oldalaidhoz, és közben átnézem a felületeidet, a konkurenciát is meglesem, illetve készítek egy tervet, hogy mi mentén haladnék. Ha vannak hivatalos fotóid, termékfotók, azokra szükségem van, és azokat meg kell majd velem osztanod úgyanúgy mint a logód, a betűtípusod, tehát az arculatod.
 6. Amint mindent lepapírozunk, szükségem van 3-4 napra, hogy elkészítsem a posztokat képes anyaggal, melyet minden esetben átküldök neked ellenőrzésre.
 7. A hirdetési keretet is egyeztetjük, és minden transzparensen történik.
 8. INDUL A KÖZÖS MUNKA 🙂

Referenciáim

Kérd csomagajánlataim egyikét most!
És kezdjünk el dolgozni együtt már holnap!

Kérdésed van?
Írj nekem e-mailt a lenti gombra kattintva!