fbpx

Weboldal, webshop fejlesztése

Manapság már szinte kötelezően elvárt, hogy legyen mindenkinek saját weboldala, a termékeihez vagy szolgáltatásaihoz webshopja, mely megfelel a Google és a felhasználók elvárásainak.

Biztosan sokat hallottál már arról is, hogy mennyire fontos a Google találati listája, és hogy mennyire nagyon nehéz ott jó helyezéseket elérni, vagy azt, hogy folyamatosan tartalmat kell biztosítani azért, hogy a lehetséges vásárlók megtaláljanak téged.

Nos, egy saját weboldallal minden lehetséges: folyamatos és kitartó munkával szuper helyre kerülhetsz a Google találati listáján, és még a vevőid is vissza fognak térni hozzád, ha a weboldaladdal folyamatosan foglalkozol, ha blogot írsz, ha képeket és tartalmakat töltesz fel még akkor is, ha webshopod van!

Lehet, hogy már gondolkodtál azon, hogy neked is legyen, de mindig felmerültek az alábbi kérdések benned, melyek miatt elbizonytalanodtál:

“Egy jól elkészített weboldal ablak a külvilágra! De az, hogy milyen világra nyitsz rá, az már csak rajtad múlik!”

Miért kell neked is saját weboldal?

Akik már engem válaszottak

Amiben neked tudok segíteni

Legyen neked is szuperjól funkcionáló, felhasználóbarát weboldalad! Új weboldal készítéséért görgess lentebb az Ajánlataimra!

Amiért engem válassz

online marketing

Ajánlataim új weboldal készítésére

A lenti árak wordpress alapú megoldást adnak neked.

A wordpress előnye, hogy gyorsan és könnyen kezelhető az admin felülete, így amikor elkészül az oldaladat, és átadom neked a használati útmutatót, akkor már te is szélsebesen tudod használni. Természetesen minden átadást követi egy 1 órás ismerkedés az admin felülettel, mely során megmutatom a felületet és annak használatát.

Kezdő csomag

– reszponzív wordpress sablon
– jogtiszta képi anyag használata
– sütikezelés
– kapcsolati/ajánlatkérő form
– Facebook és Google Analitikai integráció
– segítő dokumentáció az adminisztrációs felület használatához

Nem tartalmazza az alábbiakat a csomag

– szövegírás
– egyedi design fejlesztése
– webshop

150.000 Ft-tól

Haladó csomag

– reszponzív wordpress sablon
– jogtiszta képi anyag használata
– sütikezelés
– kapcsolati/ajánlatkérő form

– webshop

– időpontfoglalás igény esetén
– Facebook és Google Analitikai integráció
– segítő dokumentáció az adminisztrációs felület használatához

Nem tartalmazza az alábbiakat a csomag

– szövegírás
– egyedi design fejlesztése

300.000 Ft-tól

Egyéni csomag

Amennyiben olyan kéréseid lennének, melyek egyediek, és nem találsz rájuk választ a Kezdő vagy a Haladó csomagban, akkor írj nekem, és kitalálunk olyan megoldást, mellyel csodajó weboldal készül neked.

rád szabva

FONTOS!

AZ ÁRAK IRÁNYADÓAK, A VÉGÖSSZEG ATTÓL FÜGG, HOGY MIT SZERETNÉL, ÍGY MINDEN ESETBEN AZ ÉRDEKEL GOMBRA KATTINTVA EGY FORMRA KÜLD A RENDSZER, HOGY AZT KITÖLTVE LÁTHASSAM PONTOSAN, HOGY MILYEN WEBOLDALT SZERETNÉL.

NE AGGÓDJ, A KITÖLTÖTT KÉRDŐÍVET CSAK ÉN LÁTOM, ÉS GARANTÁLOM, HOGY 24 ÓRÁN BELÜL VISSZAJELZEK NEKED, HOGY PONTOSÍTSUNK!

Amennyiben meglevő oldaladhoz szeretnél segítséget kérni, legyen az a vevőszerző folyamatok átnézése, vagy szövegezési kérés, esetleg landing oldal készítése, akkor írj nekem, beszéljük át röviden, hogy miben kéred a segítségem, és garantálom, hogy legkésőbb 24 óra múlva már a tételes, részletes ajánlatom olvashatod.

Garanciáim, melyek biztosítják, hogy jó döntést hozol, ha engem kérsz fel, hogy elkészítsem weboldalad

online marketing
online marketing
online marketing

Várj még!

Ez is érdekes lehet neked!

Weboldal audit

Szeretnéd, ha átnézném a weboldalad, megnézném, hogy felhasználói szempontok, fejlesztői szempontok, és design alapján mik a javítandó dolgok, hibák, és mik azok a lehetőségek, melyeket, ha beépítesz, akkor valóban szuperjó weboldalad, esetleg webshopod lesz?

Kérd az auditot már ma!

Garantálom, hogy 5 munkanapon belül megkapod az elemzést!